Uitslagen en Wedstrijdverslagen week 50 & Programma week 51

Maandag 16 december 2019

Twee kampioenteams bij VC Trivia
Op zaterdag 14 december speelden zowel VC Trivia MA1 als VC Trivia DS4 een wedstrijd om het mogelijke kampioenschap voor de eerste helft van het seizoen binnen te halen. VC Trivia MA1 speelde deze dag een uitwedstrijd in de Dendron Sporthal tegen Hovoc en dames 4 speelde haar laatste thuiswedstrijd van het jaar in de gymzaal van Hegelsom. Waar VC Trivia MA1 met een overtuigende zege het kampioenschap binnenhaalde, verloor dames 4 helaas haar wedstrijd, maar behaalden ook zij toch voldoende setpunten om zich tot periodekampioen te mogen bekronen.
Als eerste mochten de meisjes A1, dit seizoen onder leiding van Ruud Heringa, aantreden in de derby tegen de meisjes A van Hovoc. Ze startten voorzichtig aan de wedstrijd, maar werkten hard om de set toch binnen te halen. Dit lukte met een stand van 19-25. De tweede set werd door goede servicedruk en mooie rally's ook gewonnen met eenzelfde stand. De derde set liet zien waarom de dames zich kampioenen mogen noemen, want deze werd met 12-25 gewonnen. Met het kampioenschap al in het hoofd, werd de laatste set toch nog wat spannend, maar de meiden van VC Trivia hielden het hoofd koel en wonnen de laatste set ook met 21-25. Met twee punten los van de nummer twee gaan de meiden in 2020 een nieuwe uitdaging aan in de eerste klasse.
Daarna was het de beurt aan het vierde damesteam van VC Trivia. Zij spelen dit seizoen in de derde klasse en staan onder leiding van Theo van Rens. In een spannende wedstrijd tegen Accretos D2, de nummer 2 van de poule, wisten zij net genoeg punten te pakken om het kampioenschap binnen te halen. Hoewel ze de wedstrijd met 2-3 verloren, waren de twee gewonnen sets voldoende om na de derde set een feestje te kunnen vieren.Seniorennieuws
Uitslagen

ActiveRooy D2 – VC Trivia D2 1-3
VC Trivia D7 – Hovoc D5 0-4
Grashoek D1 – VC Trivia D1 3-1
VC Trivia D2 – Somas/Activia D6 0-4
Grashoek D2 – VC Trivia D3 2-3
VC Trivia D4 – Accretos D2 2-3
VC Trivia D6 – ActiveRooy D3 2-3
Tupos D2 – VC Trivia D7 4-0
VC Trivia H1 – Hovoc H5 4-0
Tupos H3 – VC Trivia H2 4-0

Programma: zaterdag 21 december
19:00 uur VC Olympia H2 – VC Trivia H1


VC Trivia D1 laat punten liggen in Grashoek
Op zaterdag 14 december stond er voor dames 1 van VC Trivia een wedstrijd tegen VC Grashoek op het programma. Nadat het derde damesteam van de club had laten zien hoe het moest, was het nu de beurt aan het eerste damesteam. Zij konden de neergezette prestatie van haar clubgenoten niet evenaren en verloren de wedstrijd met 3-1.
De eerste set begonnen de dames met overtuiging aan de wedstrijd. Een kleine voorsprong werd opgebouwd, maar vanaf het midden van deze set werd de stand weer gelijk. Vanaf dat moment nam Grashoek het initiatief over, waarop VC Trivia geen antwoord had. De eerste set werd dan ook met 25-20 verloren.
De tweede set werd op eenzelfde manier gestart. Er ontstond een ruime voorsprong op het telbord door verzorgd spel. Door persoonlijke fouten werd deze voorsprong toch weer onnodig uit handen gegeven, waardoor een gelijkopgaand einde van de set volgde. VC Trivia hield het hoofd koel en wist op het nippertje de tweede set met 24-26 binnen te halen.
In de derde set stortte het spelletje van VC Trivia als een kaartenhuis in elkaar. VC Grashoek speelde vol overtuiging en wist het spelletje van VC Trivia te ontregelen. Grashoek liep steeds verder uit en VC Trivia kon dit verschil niet meer goedmaken, waardoor de set met 25-17 werd verloren.
In de vierde set zou het dan moeten gaan gebeuren om een winst nog uit de wedstrijd te halen. Echter begon VC Trivia zwak aan de set, waardoor een groot puntenverschil ontstond. Gelukkig kwam er aan het eind van de set nog een stukje beleving terug, maar het was onvoldoende om het tij deze wedstrijd te keren. Met 25-20 werd de laatste set dan ook verloren, waardoor de dames maar één puntje mee naar huis mochten nemen.
VC Trivia D1 mag in het nieuwe jaar het seizoen op zaterdag 11 januari vervolgen middels een thuiswedstrijd tegen de huidige koploper uit Beek en Donk.


Verslag VC Trivia D2
Hallo allemaal, zaterdag 14 december hadden we weer een wedstrijd. We moesten thuis tegen SOMAS/Activia DS6. SOMAS/Activia stond 3de en wij stonden 7de. We begonnen de eerste set met goede moed. Het ging er gelijk op, maar uiteindelijk verloren we de set nog met 27-29. De tweede set verliep goed, maar verloren we toch met 19-25. De derde set verliep iets stroever dan de eerste twee sets, deze set verloren we dan ook met 17-25. De vierde set hebben we ons weer goed terug gepakt, maar waren we toch net niet sterk genoeg. Deze set verloren we met 21-25.
De uitslag was dus 4-0 verloren. Erg jammer, maar we hebben goed ons best gedaan. We hopen dat we de volgende keer een setje kunnen pakken. Groetjes Dames 2


Verslag VC Trivia D3
Dit keer stond voor ons, DS 3, Grashoek DS2 op het programma. Zoals voor seizoen tegen Grashoek had ook deze wedstrijd weer meerdere gezichten. We begonnen de eerst set met een mooi spelletje volleybal. Goeie passes werden mooi afgemaakt en zo wonnen we de eerste. De tweede set zakten het weer helemaal in en konden we niet meer bij komen om deze te winnen, helaas. Vol goede moed en geloof in ons kunnen begonnen we de derde set. We hebben prachtig spel laten zien! Hier kon Grashoek niks tegen in brengen. Helaas moesten we op het laatst nog onze enige wissel inzetten toen Eva haar hoofd stootte en niet meer verder kon. De vierde set was rommelig en konden we niet winnen. Dus er moest een 5e set gespeeld worden. De hele set ging gelijk op en uiteindelijk door hard te werken hebben we deze dik verdiend gewonnen! We gingen met een 3-2 overwinning weer naar huis. Nu een paar weekjes uitrusten en kunnen we herstellen van de blessures. Tot in 2020!
Lets goooo, Branka!!

Jeugdnieuws
Uitslagen

Hovoc MA1 – VC Trivia MA1 0-4
Olsredlem/Brovoc MB1 – VC Trivia MB1 1-3
Furos JB1 – Hovoc/Trivia/Athos JB2 3-1
VC Kessel MC1 – VC Trivia MC1 0-4
VC Trivia N41 – Civitas N41 0-4
Olsredlem N41 – VC Trivia N41 4-0

Recreanten
Programma

Zondag 22 december ; 10:00 uur
VC Arsenaal – VC Trivia H1

Zondag 22 december ; 10:00 uur
HVR – VC Trivia H2

Zondag 22 december ; 10:00 uur
VC Trivia H3 – Revoc
Fluiten: Susan Josten-van Rens

Zondag 29 december ; 10:00 uur
VC Trivia H2 – VC Athos ‘70
Fluiten: Berdien van Leendert-Mulders