Trivia nieuws voor 3 december

Maandag 03 december 2018

ACB en Van Dijck hoofdsponsors VC Trivia

ACB Transportbanden & Onderdelen uit Hegelsom en Van Dijck Groenteproducties in uit America hebben onlangs een contract getekend als hoofdsponsors van VC Trivia. De bedrijven verbinden zich voor vier jaar aan de nieuwe volleybalvereniging uit Horst aan de Maas, die ontstaan is uit de volleyclubs van America, Meterik en Hegelsom. De logo’s van ACB en Van Dijck zullen de komende jaren op de voor- en achterkant van het wedstrijdtenue staan van de dames- en heren selectieteams en op de mouwen van alle overige teams.

“We zijn heel blij dat ACB en Van Dijck zich aan ons verbonden hebben”, verteld Ben Kleuskens, voorzitter van VC Trivia. “Maar ook met de shirtsponsoren Raedts Bouwbedrijf uit Oostrum, Mindworkz uit Hegelsom, MarketingMakkers uit Horst, Soundwave uit America, Mundimat uit Nunhem en Van Herten Afbouw uit Swalmen. Hiermee kunnen wij als nieuwe club aan de slag om VC Trivia op de kaart te zetten.” (Foto’s; Ton Sieben).

Seniorennieuws

Uitslagen

VC Velden D3 – VC Trivia D2 4-0

VC Trivia D1 – Hajraa D2 1-3

Brovoc D1 – VC Trivia D3 4-0

VC Trivia D5 – VC Athos ’70 D3 1-3

Vocala H2 – VC Trivia H1 3-1

Programma: zaterdag 8 december

16:30 uur Havoc D2 – VC Trivia D1

14:30 uur Olsredlem D2 – VC Trivia D2

17:00 uur Grashoek D2 – VC Trivia D3

16:30 uur Tupos D2 – VC Trivia D4

19:00 uur VC Athos ’70 D3 – VC Trivia D5

17:00 uur VC Athos ’70 D4 – VC Trivia D6

17:00 uur VC Athos ’70 H2 – VC Trivia H1

17:00 uur BVC Holyoke H2 – VC Trivia H2

Bekerprogramma: zondag 9 december

Op zondag 9 december zal VC Trivia D1 de tweede ronde spelen van het regionale bekertoernooi. Om 17:15 uur spelen zij tegen VC Fortutas D1 in Sporthal de Piushof te Panningen. Publiek is natuurlijk van harte welkom! Namens VC Trivia wensen wij de dames veel succes!

Verslag VC Trivia H1

Vandaag stond de wedstrijd in Beugen op het programma. Na binnenkomst werd het wel snel duidelijk dat we eerst nog even moest wachten op de uitgelopen wedstrijd voor ons. De wedstrijd in Beugen is altijd een lastige pot. Dit bleek helaas ook weer vandaag het geval te zijn. De 1e set moesten we duidelijk nog aan de zaal wennen, we speelde ook niet verzorgd volleybal. Dit resulteerde is setverlies. De 2e set werd goed begonnen, het spel ging goed en we stonden ook voor in de set. Vocala kwam goed terug en dat zorgden ervoor dat het spannend was tot de laatste punten. Uiteindelijk hebben we ons beloond met de setwinst. De 3e en 4e set was niet goed, pass werd niet goed verzorgd en ons spel was daardoor erg rommelig. Helaas maar een puntje in het sinterklaasweekend, ons cadeau zal nog wel komen. As zaterdag spelen we uit in Sevenum tegen de mannen van Athos. Voor een speler is het wel een thuiswedstrijd! VC Trivia HS1

VC Trivia D1 verliest van koploper

De dames van VC Trivia speelden op zaterdag 1 december een thuiswedstrijd tegen de huidige koploper uit Eindhoven. Zij namen het deze dag op tegen Hajraa dames 2. De dames verloren deze wedstrijd met 1-3.

Met een brede selectie en een rijkelijk gevulde tribune met de trouwe supporters van VC Trivia was iedereen er klaar voor. De eerste set werd al snel duidelijk dat er vandaag hard gewerkt moest worden om punten thuis te kunnen houden. Toch liet VC Trivia D1 zich niet zomaar kennen. Ze boden de nodige tegenstand, echter ging de eerste set met een stand van 17-25 naar Hajraa. Ook in de tweede set was er aan inzet geen gebrek. De dames uit Eindhoven speelden een verzorgd en slim spel en maakten weinig fouten. Het spel van de thuisploeg was nog te wisselvallig om Hajraa bij te kunnen benen richting het eind van de set. Set twee werd daarom ook gewonnen door Hajraa met 16-25. VC Trivia D1 kon meer gaan betekenen in deze wedstrijd door de tegenstander met een sterke service onder druk te gaan zetten. Dit gebeurde in de start van de derde set en een verdiende voorsprong was het gevolg. VC Trivia hield stand in deze set en liet het publiek zien wat ze in huis hadden. Aan het eind van de set kwam Hajraa nog dichtbij, maar VC Trivia wist zichzelf te belonen met de setwinst, 25-21. Beide teams wisten nu wat ze aan elkaar hadden en dat werd ook in de laatste set duidelijk. Nergens in de set waren ze ver van elkaar verwijderd. VC Trivia wist Hajraa lang bij te blijven, maar uiteindelijk trok toch het team uit Eindhoven aan het langste eind, 21-25. Inzet van deze wedstrijd werd dus beloond met één puntje.

Komend weekend staan er twee wedstrijden op het programma voor het eerste team van VC Trivia. Zaterdag spelen zij een uitwedstrijd tegen Havoc D2 en op zondag spelen zij in Panningen de tweede ronde van het regionale bekertoernooi tegen VC Fortutas D1.

Verslag VC Trivia D2

Op vrijdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen vcvelden in Velden op het programma. Wedstrijd nummer 1 in ons volleybalweekend. Met versterking van Sanne en Jenny begonnen we met goede moed aan de warming-up en aan de wedstrijd. Het was duidelijk dat vcvelden flink wat aanvalskracht in huis heeft. Dit kunnen wij zelf ook. Hiervoor moet de pass goed genoeg zijn zodat de spelverdeler makkelijk de aanvallers aan kan spelen. Nadat we de eerste set verloren, hebben we in de tweede set toch nog tegenstand kunnen bieden. Deze helaas net verloren met 26-24. Het eigen spel uit de tweede set hebben we in de laatste sets niet vol kunnen houden. De vijf punten bleven dus in Velden. Wij gaan ons voorbereiden op de volgende wedstrijd die morgen al op de planning staat.

Jeugdnieuws

Uitslagen

VC Trivia MA2 – Peelpush MA1 1-3

VC Trivia MB1 – Set Up MB1 3-1

Set Up MB3 – VC Trivia MB2 1-3

VC Trivia MC1 – SV Aspargos MC1 1-3

Programma: zaterdag 8 december

15:00 uur VC Hero MA1 – VC Trivia MA1

13:00 uur VC Trivia MB2 – Set Up MB3 (M)

Fluiten: Lotte Hesen

Tellen: Fenne van den Beuken

13:00 uur Set Up MC3 – VC Trivia MC1

15:00 uur Hovoc-Trivia-Athos JB1 – VC Polaris JB1

15:00 uur HOvoc-Trivia-Athos JB2 – Ovoco JB1

15:00 uur Hovoc-Trivia-Athos JB3 – Ledub JB1

11:00 uur VC Polaris JC1 – Hovoc-Trivia-Athos JC1

Programma: zondag 9 december

Nivo 5 in Meijel:

14:00 uur VC Athos ’70 N51 – VC Trivia N51

14:30 uur Peelpush N51 – VC Trivia N51

Nivo 4 in Arcen:

10:30 uur VC Trivia N41 – Peelpush N44

11:00 uur VC Trivia N41 – AV Flash N41

Sint en pieten bij VC Trivia

Zaterdag 1 december was het zo ver! Sint en zijn pieten kwamen op bezoek bij VC Trivia. De kinderen vanaf de speeltuin tot en met niveau 4 waren aanwezig, met hun coaches en trainers, in de gymzaal in Hegelsom.

We zijn begonnen met een aantal leuke spelletjes. Pepernoot tikkertje, hoepeldans en nog meer tikspelletjes. Toen werd er op de deur geklopt. Sint en zijn pieten kwamen binnen. Over elk team had Sint wat leuks te vertellen. Ook mocht iedereen met Sinterklaas en zijn pieten op de foto! Deze foto’s werden gemaakt door de hoffotograaf van VC Trivia: Ton Sieben. Ton, bedankt!

Aan het eind kregen alle kinderen nog een cadeautje van de Sint. Het was een geslaagde ochtend! Sint & pieten bedankt! De foto’s zullen z.s.m. volgen op de website.

Verslag VC Trivia MC1

Zaterdag 1 december hebben de meidenC1 een wedstrijd in de Meterik gespeeld. Ze moesten tegen Grubbenvorst de koploper. Set 1: ging nog niet zo goed . We moesten er allemaal even inkomen we zijn verloren met 25 - 14 . Op naar de tweede set. Dit was een hele hele spannende set. We begonnen super goed . We hoefde nog maar een puntje. We stonden allemaal te trillen. We zijn uiteindelijk verloren met verloren met 26 - 24 . De derde set zijn we weer verloren met 25 - 18 . En bij de vierde set ging het zo goed in een keer. We zijn gewonnen met 25 - 23. We waren super blij.

Recreanten

Programma

Dinsdag 4 december ; 21:00 uur

VC Trivia D6 – AV Flash D2

Fluiten: Lei van Rengs

Donderdag 6 december ; 20:45 uur

VC Kessel D2 – VC Trivia D5

Vrijdag 7 december ; 20:30 uur

VC Trivia D1 – Civitas D2

Fluiten: Marion Heijligers

Vrijdag 7 december ; 21:30 uur

Accretos D1 – VC Trivia D3

Zondag 9 december

VC Arsenaal – VC Trivia H1

Zondag 9 december ; 10:00 uur

VC Trivia H2 – VC Athos ‘70

Fluiten: Betsy van der Heijden

Zondag 9 december ; 10:00 uur

VC Trivia H3 – HVR

Fluiten: Lion Bouten