Uitslagen en Wedstrijdverslagen week 3 & Programma week 4

Maandag 20 januari 2020

Seniorennieuws


Uitslagen
Olsredlem D1 – VC Trivia D1 1-3
AV Flash D2 – VC Trivia D2 2-3
Asterix D1 – VC Trivia D3 2-3
Grashoek D3 – VC Trivia D4 0-4
AV Flash H1 – VC Trivia H1 4-0
VC Athos ’70 D4 – VC Trivia D5 4-0


Programma: zaterdag 25 januari
17:00 uur VC Trivia D1 – Havoc D3 (Horst)
Fluiten: Roel van Rengs
Tellen: Puck Versteegen

15:00 uur VC Trivia D2 – Havoc D4 (Horst)
Fluiten: Ad Vermeer
Tellen: Dirkje Maessen

17:00 uur VC Trivia D3 – Hovoc D3 (H)
Fluiten: Rene Thielen
Tellen: Wojciech Kawka

15:00 uur VC Trivia D4 – ActiveRooy D3 (H)
Fluiten: Loes Jacobs
Tellen: Riny Keijsers

17:00 uur VC Trivia D5 – BVC Holyoke D3 (A)
Fluiten: Anouk Bouten
Tellen: Britt Linders

15:00 uur VC Trivia D6 – Olsredlem/Brovoc D5 (A)
Fluiten: Caro vd Munckhof
Tellen: Chritt Derks

19:30 uur VC Trivia H1 – VC Fortutas H1 (H)
Fluiten: Thijs Geurts
Tellen: Jannie Gielen

Deze wedstrijd wordt verzet (hoogstwaarschijlijk 29 februari 16:00)
19:30 uur VC Trivia H2 – Peelpush H3 (M) ???
Fluiten: Johan Ummenthun
Tellen: Guus Tacken


Zege voor VC Trivia D1 in Melderslo
Zaterdag 18 januari speelde VC Trivia haar eerste uitwedstrijd van 2020 tegen Melderslo. Een team met ervaren speelsters, dat in 2019 nog een zware kluif was voor de dames van Trivia. Ze wisten toen nipt een overwinning binnen te halen. Na de overtuigende zege van vorige week was het duidelijk wat ze deze zaterdag tegen Olsredlem D1 te doen stond. Een spannende wedstrijd die uiteindelijk door de gasten met 1-3 werd gewonnen.
De eerste set werd meteen duidelijk dat het tegen Olsredlem hard werken zou worden. Met name aan eigen kant overheerste het aantal persoonlijke fouten, waardoor het spel niet naar behoren gespeeld kon worden. Toch was er voldoende servicedruk om het spel van Olsredlem te kunnen ontregelen. Bijna elke aanval scoorde direct en daarmee was VC Trivia in de eerste set de bovenliggende partij, 23-25. In de tweede set kwam er wat meer controle in het spel van VC Trivia. De dames lieten in lange rally's zien wat ze in huis hadden, maar Olsredlem was duidelijk niet zomaar uit het veld te slaan. Richting het eind van de set stond er een achterstand op het telbord voor VC Trivia, maar er werd erg hard gewerkt en opnieuw lukt het VC Trivia om de touwtjes in handen te houden. De tweede set werd met 22-25 gewonnen. In de derde set werden de rollen omgedraaid. Het lukte Olsredlem om de verdediging van VC Trivia weg te spelen en het lukte hen niet om de servicepass onder controle te krijgen. De achterstand werd alsmaar groter, VC Trivia probeerde nog een eindsprint in te zetten, maar deze kwam veel te laat. De derde set werd met 25-20 door de thuisploeg gewonnen. De dames van VC Trivia waren nu gebrand om de wedstrijd af te gaan sluiten, echter moest dit uit de tenen komen. Opnieuw kon er met servicedruk op de tegenstander een kleine voorsprong opgebouwd worden, die aan het eind van de set nipt vast werd gehouden. Een alleszeggende setstand van 23-25 was daarvan het gevolg. Na hard werken waren de vier punten dan ook verdiend binnen voor VC Trivia.


Verslag VC Trivia D4
Hallo beste mensen, Hopelijk is jullie dag beter dan die van ons afgelopen zaterdag. We hadden een uit wedstrijd tegen Grashoek dames 3 op het programma staan. Een ervaren team waar we de eerste helft ook al tegen gespeeld hebben. In het kleedlokaal kwam al snel de vraag wie de shirts gewassen had. Nadat er wat nagedacht was kwam al snel het antwoord dat niemand ze meegenomen had na de wedstrijd van vorige week. Conclusie: ze liggen al een week te stinken in een tas in Hegelsom.... Gelukkig hadden we inspeelshirts dus begonnen we met inspelen. Hierbij hadden we mentale steun van carnavalsmuziek op de achtergrond omdat de oud prinsen van Grashoek in de halve finale van het LVK staan. Na een lekkere wedstrijd die we met 4-0 wisten te winnen was het tijd voor een stukje vlaai, hè Theo ;) Tijdens de nabespreking werd er genoten van de verdiende vlaai. Theo dacht slim te zijn en zijn klapbord met aantekeningen van de wedstrijd als bord te gebruiken. Echter wilde hij nog even kijken naar belangrijke zaken die hij opgeschreven had en je raad het al, toen ging zijn stukje vlaai richting de grond... Met veel pech heeft de vlaai ook zijn gymschoen geraakt, gelukkig had hij zaterdag zelf geen wedstrijd meer. Hopelijk zien we jullie zaterdag om 15:00 in Hegelsom voor de wedstrijd tegen ActiveRooy! Yo Quatro!

Jeugdnieuws
Uitslagen

Flamingo’s ’56 MA2 – VC Trivia MA1 3-1
Olsredlem/Brovoc MB1 – VC Trivia MB1 3-2
Bedovo JB1 – Hovoc/Trivia/Athos JB2 0-4
AV Flash N51 – VC Trivia N51 2-2
Set Up N52 – VC Trivia N51 0-4


Programma: zaterdag 25 januari
13:00 uur VC Trivia MC1 – Set Up MC2 (M)
Fluiten: Lynn Hermans
Tellen: Mieke van Doremaele


15:00 uur VC Trivia MA1 – Nuvo ’68 MA1 (M)
Fluiten: Peter Weijs
Tellen: Isa Tacken


15:00 uur VC Athos ’70 MB2 – VC Trivia MB1


17:00 uur Hovoc/Trivia/Athos JB2 – Saturnus/Hendriks Coppelmans JB1 (M)
Fluiten: Twan Driessen
Tellen: Maud Tacken


Verslag VC Trivia N51
Zondag 19 januari hebben we onze eerste wedstrijden van dit jaar gespeeld in Grubbenvorst. De eerste set tegen AV Flash zijn we verloren met 29-27, de tweede set zijn we gelukkig nog gewonnen met 34-31, dus gelijk spel. De tweede wedstrijd moesten we tegen Set Up. De eerste set was spannend, maar toch zijn we gewonnen met 30-28. De tweede set gingen we gelijk op, maar daarna kregen we een voorsprong, omdat hun niet 3 keer overspeelde en wij wel, we hebben de set gewonnen met 40-21, dus deze wedstrijd gewonnen