VC Trivia DS1 bereidt zich voor op nieuwe seizoen

Maandag 09 september 2019

Het eerste damesteam onder leiding van coach Guus Wilbers is al enkele weken bezig met het nieuwe volleybalseizoen. De trainingen zijn eind augustus al begonnen en ook de eerste oefenwedstrijden hebben afgelopen twee weken plaats gevonden. Het team, bestaande uit de ‘oude garde’ en een aantal jeugdige aanwinsten, zal ook dit seizoen in de eerste klasse voor VC Trivia uitkomen.

Vorige week zaterdag heeft het team meegedaan aan het MV volleybaltoernooi in Steenwijk. Om 06:30 uur ’s morgens vertrokken de dames, waarna een twee uur durende autorit volgde. Nog niet helemaal compleet moest het team aan de start verschijnen, echter was het een mooie kans om deze dag te werken aan de teamspirit. In de poulefase werd er gestreden tegen verschillende volleybalverenigingen uit het hele land. Een mix van teams uit de promotieklasse en eerste klasse zorgde voor de nodige uitdaging gedurende deze volleybaldag. In de kruisfinale moest het team echter het onderspit delven tegen de uiteindelijke winnaar van het volleybaltoernooi.

Aanstaande zaterdag spelen alle senioren teams van VC Trivia een oefentoernooi in sporthal de Berkel, waarna op zaterdag 21 september officieel de competitie van start zal gaan.