dinsdag 6 juni 2023

VC Trivia vindt het belangrijk dat ze gedurende het hele jaar samen met haar leden actief is. Beach volleybal gaat een steeds groter onderdeel worden van de volleybalsport gedurende de maanden mei/juni/juli en augustus.

Voor al onze senioren en recreanten leden bieden we gedurende de maanden juni/juli en augustus gratis de mogelijkheid aan om op donderdagavond van 20.30-21.30u te beachen in Horst bij de Dendron hal. Wat is er nu leuker dan heerlijk buiten met een aantal leden even lekker te volleyballen in het losse strandzand en even bij te kletsen.

Je kunt je per keer aanmelden (dus per datum) met een aantal personen door een mail te sturen naar tc-senioren@vctrivia.nl met daarin de datum(s) dat je wil volleyen, het aantal personen en wie aanspreekpunt is i.v.m. de planning.

Loïs Kleuskens zal dan de planning maken. Het kan zijn bijvoorbeeld dat 1 groepje van 4 zich aanmeld en nog een groepje van 4 en dat we die dan samen op 1 veld plannen. Dit ligt natuurlijk ook aan het aantal opgaves, want vol=vol. Je kunt je nu al aanmelden t/m augustus, maar ook kun je je in juli nog aanmelden voor augustus of de week erop. Hopelijk gaat iedereen van dit aanbod goed gebruik maken, zodat ook tijdens de zomer het VC Trivia gevoel blijft bestaan en we in top vorm blijven tot dat het indoor seizoen weer gaat starten.

Na aanmelding ontvang je alle informatie m.b.t. toegang/materialen etc..

Terug naar nieuws

Meer clubnieuws

Bekijk meer nieuws