Competitie

Hier kun je het wedstrijdschema voor de eerst helft van de competitie 2019/2020 downloaden. Wedstrijdschema eerste helf 2019/2020

Als scheidsrechter, maar ook als teller, speler of coach is het belangrijk om goed beslagen ten ijs te komen. Zorg ervoor dat je de spelregels kent. Onderstaande informatie zal je hiermee helpen.

Verder nog even een paar zaken op een rijtje ten aanzien van het fluiten en tellen van de wedstrijden:

  • Wij doen ons uiterste best om iedereen goed in te delen. Daarbij houden we rekening met de locatie van de eigen wedstrijden, woonplaats en andere factoren.
  • Mocht je niet kunnen op de dag dat je bent ingedeeld, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging. Wij kunnen helpen om te kijken welke mogelijkheden er zijn zoals bijvoorbeeld in het geval van licenties en daarin adviseren, zelf dient het te worden opgelost.
  • Heb je geruild of heb je een vervanger geregeld, geef dit dan door aan de betreffende coach én via wedstrijdschema@vctrivia.nl. Bij het maken van een nieuw wedstrijdschema kunnen wij dan ook rekening houden met hoe vaak iemand uiteindelijk aan de beurt is geweest.
  • Het wedstrijdschema zal vanaf 2019 maandelijks op de site van een update worden voorzien. Hierin zullen alle wijzigingen worden verwerkt die doorgegeven zijn.
  • Begeleiding voor het fluiten is mogelijk. Hiervoor kun je je melden bij opleiding-arbitrage@vctrivia.nl. Samen zal er dan gekeken worden wie en hoe we je kunnen begeleiden.
  • Er zal een extra avond voor VS6 scheidsrechters (tot en met de 3e klasse) worden georganiseerd in juni (datum nog nader te bepalen). Nieuwe scheidsrechters (jeugd 16 jaar en nieuwe seniorenleden) worden hiervoor uitgenodigd. Al gecertificeerde scheidsrechters die graag hun kennis willen opfrissen mogen natuurlijk ook aansluiten.

Een sportief en succesvol seizoen gewenst!

Lizzy Janssen
wedstrijdschema@vctrivia.nl