woensdag 25 januari 2023

Afgelopen zaterdag hadden we onze eerste wedstrijd van de 2e helft van het seizoen in ons “nieuwe”thuishonk de Dendronhal tegen onze ondertussen bekende tegenstander Avance. Vaak leuke wedstrijden, maar altijd net niet.

De eerste set begon goed, we gingen lang gelijk op tot 20-20, maar helaas toch de set net afgegeven met 22-25. De 2e set liep niet lekker, we keken al snel tegen een grote achterstand aan van 5-18, na twee time outs en peptalk van onze coaches konden we de set toch niet meer ombuiten, helaas ook verloren met 18-25. De flow van de laatste punten moesten we zien vast te houden. En dat deden we.

We begonnen goed aan de 3e set, deze hebben we dan ook gewonnen met 25-23. En jawel de 4e set werd ook door ons gewonnen 25-19. Nu ging het erom, zouden we weer verliezen.

Met veel spanning begonnen we aan de 5e set, waardoor we al snel op 5-9 achterstonden. Time out en de opdracht om punt voor punt terug te komen. Dat deden we tot 11-9, maar toen kwam Avance weer en service. Help 11-14, matchpoint voor Avance, maar wij kregen de service.

Onze laatste kans om toch deze keer de winst pakken grepen we met alles wat we konden aan, waardoor we hebben gevochten en gevolleybald als leeuwen en we uiteindelijk de set met 16-14 hebben gewonnen. Yesss gewonnen!!!!!! Groetjes Lisa, Tess, Suze, Janne, Jens, Joep, Finn en de coaches

Terug naar nieuws

Meer clubnieuws

Bekijk meer nieuws