donderdag 11 januari 2024

Volleybalclub Trivia uit Meterik heeft woensdag een cheque ontvangen van tienduizend euro uit de Rabo coöperatieve Duurzaamheidscampagne. In Venlo werd de cheque uitgereikt door directeur Rabobank Noord-Limburg Ron Albers aan de penningmeester van Trivia.

Met dit bedrag wil de volleybalclub een beachvolleybalveld aanleggen naast de nieuwe sporthal in Meterik.

Beachvolleybal

VC Trivia sport sinds augustus vorig jaar in de sporthal in Meterik. Daarnaast biedt de club in samenwerking met SJO America-Meterik een Sportspeeltuin aan om kinderen van 4 tot en met 6 jaar kennis te laten maken met sport in de breedste zin van het woord. Het doel is om kinderen veelzijdig te laten bewegen, maar ook gerichter voor een toekomstige sport te kiezen op basis van ervaringen en talenten.

“Met de bijdrage vanuit de Rabobank willen we ook een beachvolleybalveld aan gaan leggen, waarvan straks ook niet-leden uit America, Meterik en Hegelsom gebruik van kunnen maken”, vertel penningmeester Geert Versleijen. “Op deze manier willen we sport toegankelijker maken en een extra mogelijkheid bieden om bewegen voor jong en oud aan te bieden, ook in de zomermaanden”

De kosten voor het aanleggen van de velden zijn meer dan twintigduizend euro. “Met de bijdrage van de Rabobank zijn we er nog niet, daarom lopen er momenteel gesprekken met de gemeente en dorpsraden”, aldus Versleijen.

© Nu Horst aan de Maas.  www.nuhorstaandemaas.nl

 

Terug naar nieuws

Meer clubnieuws

Bekijk meer nieuws