zondag 29 januari 2023

Met het goede gevoel van de vorige wedstrijd(3-2 gewonnen van Avance JC1) maakten we ons klaar voor de wedstrijd tegen Peelpush JC1. Tijdens de warming -up maakte Peelpush nogal wat indruk door met 10 spelers het veld op te komen en wat mooi smash werk te laten zien.

De eerste set moesten we dus ook nog even wennen aan de zaal en de tegenstander wat ons helaas op een achterstand zette, maar toen we eenmaal onze draai gevonden hadden ging het steeds beter. Met mega vechtlust, goede serveses en lange rally’s kwamen we terug maar helaas net te laat en we verloren de eerste set met 25-19.

Dit had zo’n indruk gemaakt op Peelpush dat ze de 2de set even de weg kwijt waren. Onze serves was super (wah Joep, een stuk of 12 x achter elkaar serveren).Onze verdediging was goed, er werden zelfs smashes geblokt en we maakten punt voor punt. Het antwoord van Peelpush was 2 time outs een stuk of 5 wissels maar het mocht allemaal niet baten, deze set was voor ons 11-25.

De derde set ging zo verder, mooie aanvallen vanuit onze kant, goed op de gaten gespeeld en een goede verdediging en serves wat resulteerde een 9-11 overwinning.

Toen nog een 4de set. Het begin van de set ging super verder, we konden een goede voorsprong opbouwen naar 9-19. Maar toen kwam peelpush toch weer terug met een goede serves waar we even wat moeite mee hadden en we te lief gingen spelen.. Het werd 19-19. Na een time out met de opdracht om niet zo lief te zijn en wat feller aan te vallen herpakten we ons en we wonnen ook deze set met 19-25. Super gedaan !!!!

De volgende wedstrijd is 11 februari In het Dendron tegen Avance JC2

Tot dan

Groetjes Joep, Finn, Jens , Lisa, Tess, Suze, Janne en de coaches

Terug naar nieuws

Meer clubnieuws

Bekijk meer nieuws